Sportcenter Renswoude

Jouw personal trainer bij Sportcenter Renswoude

Iedereen kan op zijn tijd wel wat hulp gebruiken. Iemand die je uitlegt welke training het best bij je past. Iemand die je extra motiveert en zorgt voor plezier bij het sporten. Die maximaal resultaat haalt uit jouw training.

Een personal trainer vertelt je niet alleen maar wat je moet doen. Het is ook een coach die jou mentaal net dat extra stapje laat zetten. Die samen met jou je grenzen opzoekt en verlegt. En dat pakken we zorgvuldig aan met een stappenplan.

Intakegesprek aanvragen

Voordelen van een personal trainer

Het grootste voordeel van een personal trainer is dat je veel meer rendement haalt uit je trainingen, waardoor je sneller resultaat boekt. Maar sporten met een personal trainer biedt je meer v oordelen:

  • een extra stok achter de deur om elke keer te gaan; je hebt immers een afspraak

  • professionele begeleiding, zodat je alle oefeningen ook goed uitvoert

  • meer plezier bij het sporten. Er is iemand die je door alle work-outs heen sleept

  • meer resultaat op een verantwoorde wijze, dus minder kans op blessures.


1

Stap

Intake

Een goed begin is het halve werk. Dus nemen we ruim de tijd voor een intake. Je maakt kennis met je personal trainer. Je krijgt vragen over je huidige conditie en over je ambities. Ook bespreekt je personal trainer met jou je fysieke gezondheid. Zijn er bijvoorbeeld blessures of kwalen waar we rekening mee moeten houden tijdens je begeleiding? Na dit gesprek stelt de trainer een periodisering op. Hierin staat welke doelen je wanneer gaat bereiken om tot je gewenste einddoel te komen. Natuurlijk voegen we regelmatig meetmomenten toe om je voortgang te monitoren.


2

Stap

Gezonde voeding

Voor veel van onze sporters is alleen sporten niet voldoende om de gewenste doelen te halen. Nu geloven wij niet in crashdiëten, maar je zult verbaasd zijn over het effect van wat kleine aanpassingen in je eetgewoonten.

Onze personal trainers kunnen je adviseren over een gebalanceerd voedingspatroon dat bij jou past. Want waar de een graag ontbijt met wat yoghurt en fruit, heeft de ander toch liever een boterham met kaas. Wil je een verandering in je eet- en drinkgewoonten ook volhouden, dan moet het niet te ver liggen van je natuurlijke voorkeuren.


3

Stap

Sporten & Afvallen

De meeste mensen sporten omdat ze het fijn vinden om zich fit te voelen. Fit betekent een goede basisconditie en een lichaamsgewicht dat bij je past. Door te sporten, verbrand je calorieën en bouw je spieren op. Spieren verbruiken meer energie dan vet. Regelmatig sporten heeft dus een dubbel effect als je wilt afvallen. Als je meer sport, hoef je minder streng voor jezelf te zijn als het gaat om je eten en drinken. Sporten en afvallen gaat dus prima samen! Je personal trainer helpt je bij het vinden van een goede balans.