Ontdek de groepslessen

Getraind, ongetraind, jong of oud? Het maakt niet uit. Voor iedereen is er een groepsles bij Sportcenter Renswoude. Ontdek ze hieronder.

GROEPSLESROOSTER BEKIJKEN
GROEPSLES RESERVEREN
Groepslessen Sportcenter Renswoude Fit en Vitaal

Fit & Vitaal

Fit & Vitaal is een gevarieerde les op muziek, bedoeld voor de oudere mensen. Verschillende oefeningen komen naar voren om alles los en vitaal te houden. In een gezellige groep, met fijne sfeer, doe je spierverstevigende en conditionele oefeningen. Met een voldaan gevoel ga je naar na de les naar huis!

Groepslessen Bokszaktraining Sportcenter Renswoude

Bokszaktraining

Blaas stoom af en werk op een prettige en fijne manier aan je conditie en zelfvertrouwen. Ontdek bokszaktraining bij Sportcenter Renswoude.

Groepslessen Buikspierkwartier Sportcenter Renswoude

Buikspierkwartier

Het kwartier van de abs! Laat je meevoeren tijdens de pittige work-outs voor de buikspieren. Een kwartiertje lang de buikspieren laten branden.

Groepslessen hiit Sportcenter Renswoude

H.I.I.T.

H.I.I.T. is een hoge intensiteit training die maar 30 minuten duurt. Ren, spring, buk en push-up tijdens deze les. Laat het zweet maar van je gezicht af druipen!

Groepslessen Kids Kickboksen Sportcenter Renswoude

Kids-Kickboksen

Kickboksen, maar dan voor de jeugd onder ons. Geef je kind zijn zelfvertrouwen een boost en laat hem of haar kennismaken met kickboks!

Groepslessen Ladyboxing Sportcenter Renswoude

LadyBoxing

Speciaal voor de dames onder ons, LadyBoxing! Tijdens deze intensieve boksles druipt het zweet van je gezicht.

Groepslessen Pilates Sportcenter Renswoude

Pilates

Op zoek naar een sterk en evenwichtig lichaam, zonder te zwaar te trainen? Ontdek dan Pilates. Het hele lichaam is betrokken bij deze les maar je traint voornamelijk je core-stabiliteit. Verhoog nu nog je algehele fitheid.

Groepslessen Pump Sportcenter Renswoude

Pump

De les voor iedereen. Ontdek Pump en hijs gewichten de lucht in op motiverende muziek. In een groep werk je uiteenlopende oefeningen uit met ontelbare herhalingen. De work-out voor iedereen die snel fit wil worden.

Groepslessen Senioren Sportcenter Renswoude

Senioren

U als oudere weet het als geen ander, beweging is belangrijk. Dit staat centraal tijdens de les. De coaches letten extra op u en verzinnen de leukste oefeningen om alleen of in teamverband uit te voeren. Wacht niet langer!

Groepslessen Kickboxen Sportcenter Renswoude

Kickboksen

Bij Kickboksen werk je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie. De lessen zijn zowel toegankelijk voor mannen als voor vrouwen. Tijdens deze groepsles leer je gevechtstechnieken én werk je aan je conditie.

Groepslessen Spinning Sportcenter Renswoude

Spinning

Op een spin-fiets, samen met de instructeur berg op en af. Neem het op tegen de zwaarste circuits en laat je meevoeren door de instructeur. Spinning betekend zweten, heel veel zweten. Spinning verhoogt ook de algehele conditie.

Groepslessen Spin & fit Sportcenter Renswoude

Spin & Fit

Dé mix tussen spinning en groepslessen, Spin & Fit. Tijdens het spinnen verbrand je vele calorieën, de andere helft van de les maak je kennis met de beste oefeningen in de groepszaal!

Groepslessen Yoga Sportcenter Renswoude

Yoga

Yoga geeft je rust en ontspanning. Een moment om je terug te trekken uit de dagelijkse drukte. Alles om je heen moet nu even wachten, jij doet aan yoga. Nu is het jouw moment om op adem te komen, letterlijk en figuurlijk. Laat je inspireren en doe mee!

Sportcenter Renswoude proberen?

Dagpas aanvragen