Fysiotherapie bij Sportcenter Renswoude

Hoi, mijn naam is Arjen Slot

Vanaf heden ben ik de fysiotherapeut binnen SportCenter Renswoude. Na vele jaren zelf intensief bezig zijn geweest met sport bekijk ik het nu vooral vanaf de zijlijn. Door de ervaringen in de (top)sport en mijn CIOS opleiding ben ik in staat bewegende sporters te kunnen analyseren en door het geven van kleine aanwijzingen deze een stapje verder te brengen. Na mijn CIOS opleiding heb ik mijn fysiotherapie opleiding genoten bij Thim van der Laan, door het werken in verschillende fysiopartijken heb ik veel ervaring opgedaan die ik verder in praktijk breng bij SportCenter Renswoude.

Voor lichamelijke klachten zoals rug -, schouder-, nek-, en knieklachten kun je bij mij terecht. Ook sportmassages, individuele begeleiding en adviezen tijdens of voor het sporten liggen binnen mijn competenties. Staat de deur open, loop dan gerust eens binnen.

Ik ben te bereiken via de mail arjen@allinfysio.nl of bel/app naar 06 538 67 946. Ben ik niet aanwezig dan kunt je bij de balie van SportCenter Renswoude terecht voor verdere informatie. Tot ziens!

NEEM CONTACT OP
Arjen Slot Fysiotherapie Sportcenter Renswoude
All in Fysio Fysiotherapie Sportcenter Renswoude

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP